Holdene

Mænd alle niveauer  

Sund og stærk ryg, holdet er kun for mænd. Det er en time hvor der laves øvelser med udgangspunkt i funktionelle bevægelser som er gode at udføre for at få en stærk, smidig og sund ryg. Timen vil være en blanding af rolige og styrketræningsprægede øvelser. Det er et hold for ALLE! Også dig der dyrker andre former for idræt. Kom frisk!

Sund ryg med pilates
Træning i bevægelighed af rygsøjlen. Sund ryg med Pilates er en time hvor der laves øvelser med udgangspunkt i det naturlige åndedræt. Dette er et godt udgangspunkt for en stærk, smidig og sund ryg. Øvelserne er en blanding af rolige og bevidsthedstrænende øvelser og traditionelle Pilates øvelser. Alle der ikke har svære problemer i bevægeapparatet kan deltage.

Pilates
Timerne der er benævnt Pilates i holdplanen er varierede med udførelse af de traditionelle Pilates øvelser, samt indragelse af andre træningsformer, stræk øvelser og funktionelle bevægelser. På timerne vil der blive anvendt forskellige småredskaber som bolde og elastikker. Redskaberne vil enten være støttende for øvelserne, give øgede kropsbevidsthed, eller være mere udfordrende og dermed give øget sværhedsgrader. Alle der ikke har svære problemer i bevægeapparatet kan deltage.

Pilates med EFFEKT
På disse timer vil der være en blanding af det bedste fra de to træningssystemer. Disse to systemer supplerer hinanden godt. Man laver et program der både træner de store muskelgrupper, arme og ben, samtidig med at man har fokus på rygsøjlens støttemuskulatur. På timerne vil der lejlighedsvis blive brugt småredskaber som bold og elastik. Alle der ikke har svære problemer i bevægeapparatet kan deltage.

Friere bevægelse
Har du lyst til øge din kropsbevidsthed samt smidiggøre og styrke de stabiliserende muskler i kroppen, træne dit bindevæv, bevidstgøre og løsne blokerede områder, lære at trække vejret og mærke et større velvære i din hverdag, så er dette hold perfekt til dig.
Træningen er meget varieret og vi veksler mellem forskellige former for redskaber for at gøre træningen så varieret og funktionel som muligt.

Er der spørgsmål ring venligst til Susan K. Storgaard på tlf. nr. 21 46 35 68